Skip to main content
Forskningens Døgn Biblo

Bibliotekat om Forskningens Døgn

Kathrine Pachniuk skriver lidt om Forskningens Døgns Skoleprogram 2019 på sin blog "Bibliotekattens Bøger":

"Kampagnen kommer i år til at køre fra d. 24. april til og med d. 24. maj 2019, og afsluttes som altid med et stort finaleshow. Men selvom det er fedt at vinde så er pointen med Forskningens Døgn meget mere end det. For som noget helt nyt, så vil den sideløbende klassekonkurrence i år være en del af et kæmpestort lydforsknings-projekt.
Det er helt afgørende for projektet, at eleverne har hands-on og ears-on, så det bliver vedkommende, at aktiviteterne er stort set selvkørende og at der stor variation i opgaverne, så alle eleverne får succesoplevelser med at arbejde og tænke som forskere.
Det bliver stort, det bliver vildt og det bliver godt i år, det er jeg fuldstændig sikker på - jeg har allerede meldt mit bibliotek til. Det er en virkelig god mulighed for skoler og biblioteker om at samarbejde om noget af det biblioteket også kan: nemlig formidle viden og nysgerrighed.”Læs hele Louises indlæg her eller tilmeld dit bibliotek med det samme lige her senest 8. februar 2019. Klassetilmelding har deadline 5. april.

Comments (0)