Gå til hovedindhold
Orla-prisen 2019

Børn søges til Orlaprisen 2019

DR Ultra, der står bag Orlaprisen 2019, efterlyser børn i alderen 7-12 år (Københavnsområdet, da de allerede har børn fra Aarhus-området) til små videoer om følelsesmæssige indtryk og oplevelser i forbindelse med læsning af en god bog. Kommer du i tanke om et barn fra Bogklubben, det læseglade barn du snakker med jævnligt, eller det barn, der har udtrykt særlig begejstring for en bog, så spørg dem gerne, om de kunne have lyst til at medvirke i en lille video, der skal bruges i forbindelse med Orlaprisen.
Videoerne skal handle om bøger, der har hjulpet barnet med et følelsesmæssigt dilemma - det kunne være forældrenes skilsmisse, en forelskelse eller noget helt tredje. Det kan være et hvilket som helst dilemma eller problem, så længe der er følelser på spil. Det vigtigste er blot, at barnet har kunne genkende sig selv i "problemet", og at bogen har hjulpet dem igennem det. 
Det er selvfølgelig også vigtigt, at barnet ikke er genert, og at han eller hun tør tale om sine følelser og dele sin personlige oplevelse foran et kamera.
Kender du lige det barn, som Orlaprisen søger, eller har du spørgsmål til projektet, så skriv en mail til biblo@roskilde.dk