Skip to main content
Grafik til kampagnen Den gode tone på nettet

Den gode tone på sociale medier

eKurser.nu har netop udgivet et nyt onlinekursus , der hedder ’God stil på nettet’. Her er der fokus på, hvordan man holder den gode tone på de sociale medier, hvor en stor del af kontakten til borgerne foregår.

På 3 minutter bliver vi klogere på, hvordan vi bør opføre os på Facebook og andre sociale medier. Der kan være kort fra tanke til handling på de sociale medier, hvor det er let at slippe sine frustrationer fri. Risikoen er, at alle de positive og konstruktive indlæg i debatten drukner i negative kommentarer, og det er en skam, når nu de sociale medier netop åbner mulighed for en meget direkte og åben debat. Det har man især set under corona-nedlukningen, og det har også været en del af baggrunden for at sætte den gode tone på nettet i fokus under kommunalvalget.

De sociale medier er del af vores hverdag, men det er som om, at der er kommet en ubalance i, hvordan vi interagerer online, og den synes vi, er spændende at udforske og blive klogere på sammen.

På eKurser.nu vil man også kunne finde en liste over relevante materialer, bøger og steder på nettet, hvor man kan lære endnu mere om tonen på nettet og hvad det vil sige at være digitalt demokratisk. 

Find eKurset her: https://www.ekurser.nu/kursus/703