Gå til hovedindhold
Digital Artikelservice - Det Kgl. Bibliotek

Digital Artikelservice

Det Kgl. Bibliotek er i gang med at implementere nyt fælles bibliotekssystem, der går i drift medio november 2019. Det får betydning for Digital Artikelservice, der vil blive suspenderet i en periode fra den 14. november 2019.

Suspenderingen skyldes, at der i forbindelse med Det Kgl. Biblioteks overgang til nyt system fra den 14. november og frem skal ske en ny eksport af alle Det Kgl. Biblioteks bibliografiske poster og beholdninger til DanBib. Det estimeres, at denne proces kan løbe op i en procestid på flere uger.

Andre services som lån af materialer fra Det Kgl. Biblioteks egne samlinger, fjernlån hvor Det Kgl. Bibliotek skaffer materialerne fra andre biblioteker samt servicen ’Videnskabelige artikler’ vil også være berørt af overgangen til nyt bibliotekssystem. Læs mere her: http://www.statsbiblioteket.dk/forbiblioteker/nyheder/orientering-om-konsekvenser-af-det-kgl-biblioteks-overgang-til-nyt-bibliotekssystem

Det er pt. ikke muligt, at sige hvor længe suspenderingen vil vare, men Det Kgl. Bibliotek vil opdatere tidsplanen og oversigten over konsekvenserne for services løbende i takt med at overgangs planerne kommer til at ligge mere fast. Følg med i udviklingen i Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev.

Du vil fremover finde nyheder om Digital Artikelservice på Netbib.