Skip to main content
Logo eReolen

Er du eReolens nye skribent?

Elsker du at skrive, og har du hang til at læse med ørerne eller snuppe en e-bog fra tid til anden? eReolens redaktion mangler dygtige formidlere, som har lyst til at indgå i vores redaktion bestående af 5-8 bibliotekarer fra hele landet. Så fat tastaturet og skriv os en mail, hvis det er dig!

eReolen betaler de timer, du bruger på redaktionsarbejdet. Du vil ifølge en turnusplan levere indhold til eReolens apps og web i form af artikler, karruseller og billeder og – hvis du har mod på det – en videoanbefaling i ny og næ.

Et slag på tasken er, at du kommer til at bruge ca. 5 timer om måneden på redaktionsarbejdet, og der er afsat 2,5 timer pr. artikel og 1 time pr. karrusel, du sætter sammen.

Vi holder løbende redaktionsmøder, hvor arbejdsopgaver og -mængde drøftes, og du vil altid kunne sparre og få kyndig vejledning af eReolens redaktion i Aarhus omkring vinkler og tiltag.

Vi bestræber os på, at du kan skrive inden for de emner og genrer, du holder mest af, eller som du beskæftiger dig med i dit daglige arbejde på biblioteket. Derfor søger vi også lige nu efter nogle skribenter, der har en særlig interesse inden for emnerne:

  • Krimi
  • True crime
  • Familie & slægtshistorier
  • Biografier og sande beretninger
  • Sundhed og personlig udvikling

Hvis du har lyst til at høre mere om redaktionsarbejdet, kan du skrive til mig på smda@aarhus.dk – gerne med et par linjer om dig selv, og hvilken type bøger der interesserer dig. Gerne så snart som muligt. Afhængig af de forskellige interesseredes ønsker og interesser, sammensætter vi en redaktionsgruppe, så vi får en så stor grad af diversitet i redaktionen som muligt ud fra ansøgerfeltet. Hvis du har spørgsmål, kan du også ringe på tlf: +45 41874282.

OBS: Hvis du ønsker at være en del af eReolens redaktion, kræver det en godkendelse fra din leder. Vi bistår gerne med yderligere informationer om opgaven, men i første omgang ønsker vi os en uformel interessetilkendegivelse.

De bedste hilsner, eReolens redaktion