Skip to main content
eReolens gamle app er lukket

eReolens gamle iOS app er lukket

Mandag den 7. januar lukkede den gamle eReolen app til iOS, hvilket betyder, at appen ikke kan benyttes eller hentes fra App Store længere. Brugere, som har den gamle app installeret, bliver henvist til at installere den nye eReolen app via en pop-up besked i den gamle app.

Bemærk, at brugere, der benytter enheder med version 7 af iOS styresystemet, desværre ikke kan benytte den nye eReolen app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det muligt at anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design, hvilket betyder, at den tilpasser sig mobile enheder.

Nyt til Android-brugere
Den gamle Android app kan fortsat benyttes, indtil den nye Android-app er lanceret.

Udviklingen af den nye Android-app er fortsat i gang, og planen er, at der kommer en ny udgave af Android-appen i starten af 2019. Ligesom med iOS appen bliver den nye Android app softlanceret, så bibliotekerne får mulighed for at afprøve appen, inden den lanceres for brugerne. 

Det bliver muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, den nye app er lanceret. Det bliver meldt ud på eReolens web, apps og Facebookside, når den gamle Android app bliver lukket.

FAQ og tekniske krav
Find svar på spørgsmål om den nye app i vores FAQ og Tekniske krav på hjemmesiden. FAQ’en er også synlig i appens menu under ”Hjælp".

Comments (0)