Gå til hovedindhold
Grafik af sommerkampagne 2021

eReolens sommerkampagne 2021

Så er eReolens sommerkampagne 2021 klar!

Som noget nyt har vi valgt, at årets sommerkampagne i højere grad end tidligere skal være anvendelig for bibliotekerne i formidlingen af eReolens bøger, så det er let at bruge og sætte sammen til lige præcis den grafik, man har ønsker sig.

Derfor har vi ud over de sædvanlige webbannere, plakater, rollups og grafikker til storskærme samlet en pakke med formidlingsskabeloner og fritlagte elementer, som kan bruges på kryds og tværs i forskellige sammenhænge, når eReolens digitale bøger formidles.

Vi opfordrer til, at eReolens kampagnematerialer bliver brugt til eReolen-formidling ("voksen-tilbuddet" og altså ikke Go), så udtrykket for de to tilbud ikke bliver blandet sammen. Man kan som altid finde kampagnemateriale for eReolen Go her: https://ereolengo.dk/content/markedsfoeringsmaterialer

Budskab

På eReolen deler vi vores læseglæde - som bibliotekarer, bibliofile og ganske enkelt dybt forelskede i gode historier.

Her finder du alt fra kolde krimier til varme vers. Og der er helt sikkert noget, du aldrig havde troet var dig.

Selv om du lige har læst én type bog, behøves den næste ikke minde om. Tværtimod. Din bogrejse er springende og diffus. Den er lystbetonet.

Derfor arbejder vi med springene, det sammensatte og de “ulogiske” sammenhænge som det bærende. Med tekstuelle og visuelle elementer, der kan rykkes rundt og bearbejdes.

Hvor og hvordan?

Du finder kampagnematerialet i eReolens footer under "Kampagner og videomateriale", hvor du også kan læse, hvordan du bestiller materialerne til tryk hos Grafisk service i Aarhus: https://ereolen.dk/node/2509

Vi håber, I bliver glade for materialet!