Gå til hovedindhold
-

Få Buggi med i Læsekompasset

Så er der godt nyt for folkebiblioteker, der ønsker at styrke litteraturformidlingen!

Et abonnement på Læsekompasset omfatter nu ikke bare Læsekompasset for voksne men også inspirationsværktøjet Buggi for børn.

Stemningsleg med emojier

Buggi er et helt nyt værktøj for 8-12-årige og foreslår bøger, som passer til det enkelte barn.

Ligesom i de voksnes Læsekompas er stemningen og læseoplevelsen i fokus: Buggi giver barnet mulighed for at gå på jagt efter spændende bøger, rare bøger, bøger man bliver glad af, osv.

Det hele foregår på en intuitiv og legende måde, hvor emojier og interaktive figurer viser vej til bøger med den ønskede stemning, sværhedsgrad mv.

De allerbedste børnebøger fra jeres egen samling

Vi sætter Buggi op specifikt til hver af bibliotekets filialer. Ud fra et kernerepertoire af de allerbedste børnebøger, som børne- og skolebibliotekarer har udvalgt til Buggi, koncentrerer jeres version af Buggi sig derfor om at præsentere børnene for bøger på filialen. Barnet peges i retning af den rigtige hylde eller ledes videre til at reservere på bibliotekets hjemmeside.

Læsekompasset – inspiration for de voksne

Når det gælder om at inspirere de voksne, er Læsekompasset stadig både den digitale litteraturvejleder, der på appellerende vis hjælper med at finde bøger, der passer til den enkelte læsers smag – og samtidig værktøjet, der sætter den biblioteksansatte i stand til at vejlede kvalificeret, også om bøger uden for eget hovedinteresseområde.

Få 25 % rabat på årsabonnement

I 2021 giver vi 25 % rabat på et årsabonnement. Hvis I ønsker en kortere bindingsperiode, er det også muligt at tegne abonnement på månedsbasis til almindelig listepris.

Læs mere om Læsekompasset og tegn abonnement

Læs mere om Buggi