Skip to main content
Grafik af Søren og Mette der får styr på alle de digitale sundhedsapps

Få digitalt sundhedsoverblik

Hvad gør man, når uheldet er ude? Hvor finder man det nærmeste apotek? Kan man selv anmode om at forny sine recepter? Hvordan finder man sit Coronapas? Hvad gør man, når man har glemt sit gule sygesikringsbevis? Det kan være temmelig uoverskueligt at få overblikket – men der er heldigvis hjælp at hente. eKurser.nu har samlet det hele i kurserne i serien: ”Dit digitale sundhedsoverblik”.

Dit digitale sundhedsoverblik dækker over en række smarte apps, som man med stor fordel kan downloade til sin smartphone eller tablet.. På eKurser.nu kan du bl.a. blive klogere på:

Akuthjælp
Få en præcis kørselsvejledning til det nærmeste akuttilbud, eller ring direkte til lægevagt, tandlæge, psykisk skadestue m.m. Man kan ligeledes gemme en række personlige oplysninger som f.eks. blodtype, egen læge og allergier direkte i appen.

Apoteket
Få en nem og sikker adgang til din medicin og dit apotek - døgnet rundt, når det passer dig. Der er bl.a. et samlet overblik over din medicin og dine recepter, du kan forny recepter og få beskeder, når der er nyt om recepter fra din læge. Det er også muligt at lave en fast bestilling af din medicin, så du aldrig løber tør. Hvis du har svært ved at huske at tage din medicin, kan der oprettes en medicinhusker. Den hjælper dig med påmindelser om at tage medicinen. 

Coronapas
En brugervenlig, hurtig og sikker måde at dokumentere vaccine, test eller tidligere smitte i ét samlet pas. Appen kan skifte mellem brug i henholdsvis Danmark og i udlandet. Dermed sikres det, at det kun er de nødvendige oplysninger der vises.

Min læge
Giver en nem og sikker kommunikation med egen læge samt muligheder for videokonsultation, aftalekalender, overblik over vaccinationer og diagnoser samt meget andet.

Patienthåndbogen
Søg i Patienthåndbogens over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer i form af tegninger, røntgenbilleder, fotos, animationer og videoer. Gem favoritartikler og del indhold i Patienthåndbogen med andre via mail og Facebook

Sundhedskortet
Gør det muligt at have det gule sundhedskort på mobiltelefonen. Sundhedskort-appen er et frivilligt supplement til dit gule sundhedskort og fungerer som gyldigt sundhedskort i Danmark

Hele serien er bundet sammen i en lille introduktionsfilm, hvor vi møder Søren og Mette, der skal på cykeltur fra Randers til Flensborg. Undervejs skal de igennem alverdens grusomheder, men bliver hver gang redet af deres sundhedsapps på smartphonen.