Gå til hovedindhold
To mennesker i badetøj i en båd

Film i maj til 0 point

I maj er der mulighed for at se kortfilmen 'Lulu' til 0 point.

Galleristen Lulu elsker Henrik, som er en af hendes største kunder. Henrik er også vild med Lulu, men er gift med Sophia, som han driver sit firma med. Henrik inviterer Lulu med til sit gods i Frankrig. Turen skal være deres alene, en begyndelse til noget nyt. Men i huset i Frankrig forstyrres idyllen, da Henrik og Sophias feminine søn, David, uventet dukker op for at holde læseferie fra sin kostskole.
 
Lulu og David prøver begge at finde deres vej i livet og i forholdet til Henrik. De søger begge efter kærlighed og higer efter at blive set som dem, de er.

Instruktøren er den dansk-franske Caroline Sascha Cogez, der også har instrueret den fine dokumentar 'Hun synger'.
 
Både i litteraturen og i filmens verden er forholdet mellem far og søn skildret adskillige gange, på godt og ondt. Der er den fraværende far, den strengt patriarkalske, den voldelige, den alkoholiske, den følsomme, og ham der virkelig forsøger at have et godt forhold til sit afkom. Se flere film med temaet far-søn-forholdet
Alle brugere – også de som er løbet tør for point, eller hvor bibliotekets månedsbudget er opbrugt – får her mulighed for at se en film, uden at det koster biblioteket noget.