Gå til hovedindhold
grafik

eReolens konference bliver digital

Igen i år afholder vi eReolens Efterårskonference, hvor vi sætter spot på digitale tendenser og trends inden for bøgernes verden.

Grundet covid-19 har vi besluttet at arrangementet skal foregå online, så du kan være med fra kontoret eller hjemme fra stuen. Vi tør godt garantere, at det bliver nogle spændende timer!

Tilmeld dig på centralbibliotek.dk

 

Programmet

Jeppe Mossin, digital salgschef hos Gyldendal, vil belyse vigtige tendenser i udviklingen af markedet for digitale bøger og streamingtjenester.

Lasse Hjort Madsen, forfatter og data scientist, vil tale om perspektiverne i at bruge data til anbefale litteratur. 

Carsten Michael KaaIT-ansvarlig på eReolen, vil fortælle om projektet PAPPS, der har til formål at udvikle algoritmer, der kan præsentere personaliserede bogforslag til brugerne.

Stine Liv Johansen, medieforsker ved Center for Børns Litteratur og Medier ved Aarhus Universitet, vil gøre os klogere på de store børns digitale liv, og hvordan læsning kan passes ind i den digitale virkelighed.

Pernille Ripp, folkeskolelærer, foredragsholder, forfatter, skribent, stiller spørgsmålet: Hvad kan vi gøre som lærere, biblioteksledere og biblioteksformidlere for at opbygge og støtte en kultur blandt børn og unge, der centrerer sig omkring bøger?

Skal I være 'Årets biblioteksformidler af digital litteratur'?

Også i år vil eReolen uddele en pris til Årets biblioteksformidler af digital litteratur. Vi ved, at bl.a. årets covid-lockdown har givet anledning til nye og spændende formidlingsindsatser og onlineevents på bibliotekernes platforme.

Nominer jer selv

Har I gjort en særlig indsats i formidlingen af ebøgerne og de digitale lydbøger i år? Så skulle I tage at nominere jer selv til prisen! Send os en lille beskrivelse (og gerne nogle billeder) af konceptet på hanw@aarhus.dk

Indsatsen kan være alt fra et flot billede på Instagram til udstillinger i biblioteksrummet eller et webinar om digitale bøger. Vi er interesserede i hele spektret, så vi kan dele de gode eksempler med resten af landets biblioteker.