Skip to main content
quiz

Glade Go-quiz vindere!

Efteråret har stået i konkurrencernes tegn på eReolen Go, og de seneste uger har vi kunnet fortælle hele ni heldige børn og voksne, at DE var de heldige vindere af en af vores konkurrencer!

I efterårsferien var der premiere på familiefilmen Vildheks, baseret på Lene Kaaberbøls bøger af samme navn. I den forbindelse havde vi fået lov at udlodde en biograftur for hele klassen for én heldig dreng eller pige samt to pakker med et signeret eksemplar af Vildheks-bogen og to biografbilletter til filmen. Det var en meget glad 11-årig pige fra Brønshøj, der fik lov at overraske klassen med en biograftur! Præmierne var sponsoreret af Forlaget Alvilda og Nordisk Film Biografer.

I forbindelse med Bogforum og Albus Børnelitteraturfestival havde vi endnu engang quiz på programmet og rigtig mange var forbi vores stand og svare på vores (indrømmet: liiidt svære) tip en 13'er fantasyquiz. Heldigvis har eReolen Go nogle totalt seje og kloge brugere, der selvfølgelig kunne svare rigtigt på alle spørgsmålene, og vi kunne derfor glæde fem heldige vindere med bogpakker sponsoreret af Alvilda og Tellerup.

Halloween stod i heksenes tegn, og vi udloddede derfor hele W.I.T.C.H.-serien af Lene Kaaberbøl, sponsoreret af Alvilda. For at vinde skulle man fortælle os, hvad man skulle være klædt ud som i år, og den heldige vinder blev en glad mor, der skulle være tiger sammen med sin datter. 

Vi ønsker alle stort tillykke og glæder os til at glæde endnu flere inden længe! :) 

Comments (0)