Skip to main content
Billede af forsiden af filmstriben.dk

Husk at oprette budget for 2021

Læg budget og udlånsregler ind

For at jeres brugere kan se film på Filmstriben fra 1. januar, skal forbrugsstyringssystemet være opdateret med budget og udlånsregler for 2021.

Vi håber derfor, at I vil lægge disse oplysninger ind – meget gerne senest den 15. december. Hvis ikke, overfører vi for en sikkerheds skyld budgetgrundlaget fra 2020. Dette kan I naturligvis til hver en tid selv ændre, som I måtte ønske det.

Har vi den rigtige kontaktperson?

Med den store brug af Filmstriben, som Coronakrisen har medført i 2020, har de fleste biblioteker haft større behov for løbende at følge med i forholdet mellem budget og forbrug.

Beskeder om, at forbruget har nået et bestemt niveau, bliver sendt til den kontaktperson, der er registreret i forbrugsstyringssystemet. Det samme gælder andre informationer om priser, ændringer, drift og lignende vedrørende Filmstriben.

Vi vil derfor opfordre til, at I ajourfører navn og e-mailadresse på kontaktpersonen, så snart der sker ændringer. Dette gøres i menupunktet ”Stamdata”. Nogle biblioteker vælger at angive flere kontaktpersoner.

I tvivl om noget?

Tag endelig fat i DBC's kundeservice på kundeservice.dbc.dk, hvis I har spørgsmål.

 

Comments (0)