Skip to main content
Mød Læsekompasset på Bogforum

Mød Læsekompasset på Bogforum

Har du endnu ikke oplevet, hvad Læsekompasset kan gøre for litteraturformidling og læservejledning i dit bibliotek? Og har du sikret dig billet til årets Bogforum i Bella Center den 15.-17. november?

Så læg vejen forbi Danmarks Bibliotekers stand (C3-003A), hvor vi står klar til en snak. Fredag kl. 11.45-12.15 kan du desuden høre oplægget ’Find en bog, der er lige dig – med Læsekompasset’, der er en intro til de muligheder, Læsekompasset tilbyder for såvel læsere som bibliotekarer.

Her er tre af de måder, hvorpå Læsekompasset hjælper biblioteket og dig som ansat med at hjælpe brugerne:

  1. Læsekompasset hjælper dig til at vejlede om bøger uden for de genrer og forfattere, du kender bedst, og støtter samtalen ved at bruge lånerens sprog til at give læseforslag: stemning, fortælleteknik, tempo, længde etc.
  2. Læsekompasset inspirerer til læsning både hjemme i sofaen og på biblioteket i den selvbetjente åbningstid, hvor bogforslagene afgrænser sig til bibliotekets egen samling, så brugeren straks kan hente bogen på hylden, låne den og tage den med hjem.
  3. Læsekompasset giver støtte til dit design af udstillinger i biblioteksrummet, temalister til markedsføring via Facebook, og nye metadata om læseoplevelsen til bl.a. Cicero og hjemmesiden.

Vi ses i Bella Center eller på laesekompas.dk!

Comments (0)