Skip to main content
Coverbillede ny app til eReolen Go

Ny app til eReolen Go

eReolen Go lancerer en ny app, som bl.a. gør det muligt at lytte og læse offline.

Den nye app til eReolen Go er selvfølgelig stadig proppet med bibliotekernes e-bøger, lydbøger og podcasts til børn i alderen 7-14 år. Det er blot brugeroplevelsen, der er blevet optimeret, så app’en nu i højere grad minder mere om det design og den brugeroplevelse, man kender fra eReolens app. Det betyder, at børnene nu kan få glæde af en lang række efterspurgte features.

Med den nye app får børnene bl.a.:

  • Downloadfunktion, så de kan læse og lytte offline
  • Endnu mere læseinspiration, som gør det lettere for dem at finde lige den bog, de vil læse
  • Forbedret søgefunktion - herunder mulighed for at filtrere og afgrænse på lix-tal
  • En forbedret lydbogsafspiller med justerbar hastighed og sleeptimer

 

Markedsføring

Al markedsføringsmateriale til den nye Go-app, kan hentes på eReolen her. Materialet kan bruges til at fortælle brugerne om den nye app på bibliotekernes hjemmesider og i det fysiske biblioteksrum.

Der er også lavet en søgeguide, som illustrerer og guider til, hvordan man navigerer rundt i den nye app. Find den her.

Lancering

Forventet lancering er mandag d. 4. maj, og eReolens support sidder klar ved tasterne til at besvare eventuelle henvendelser og spørgsmål, der måtte komme fra brugerne. 

Appen kan hentes i Google Play eller App Store umiddelbart efter lanceringen, men der kan gå noget tid, før den kan ses af alle brugere. Derfor venter vi med at lancere appen overfor brugerne via egne platforme og sociale medier indtil den 5. maj. Vi ser gerne, at bibliotekerne gør det samme. 

Bemærk, at den nye iOS-app i første omgang kun vil være tilgængelig på iPhones og iPads med iOS version 11 og derover. Det estimeres, at ca. 5% af iOS-brugerne har et ældre styresystem, hvorfor de i første omgang ikke vil kunne downloade den nye app. De vil dog fortsat kunne bruge den gamle.

Efter lanceringen fortsætter vi arbejdet med at udvikle brugeroplevelsen og nye features. Hertil kommer, at DDB netop har afsluttet deres arbejde med koncept og design for den videre udvikling af et børnetilbud, der bl.a. indeholder personalisering og adgang til både digitale og fysiske bøger. Vi forventer, at den nye forening i løbet af 2020 tager stilling til realiseringen af det.  

Spørgsmål og kommentarer

Hvis man oplever tekniske fejl og mangler, eller har andre kommentarer vedr. den nye app, så send dem venligst til eReolens support via kontaktformularen her.

Comments (0)