Skip to main content
Årshjul 2020

Nye årshjul på eReolen

eReolen og eReolen Go er nu klar med de nye årshjul for 2020. De er udarbejdet i samarbejde med Københavns og Aarhus’ biblioteker og skeler til årstid, arrangementer, aktiviteter, mærkedage mv.

Årshjulet benyttes som inspiration til formidling og markedsføring på eReolens hjemmeside og app og må ligeledes bruges af alle biblioteker til at planlægge kampagner og tiltag. Hver måned er tildelt et overordnet tema, som kan vinkles ift. forskellige målgrupper og interesser. Der er anført forslag til underemner, som forhåbentlig vil kunne give inspiration til digital formidling, udstillinger i biblioteksrummet osv. Vi håber, mange biblioteker har lyst til at hægte sig på nogle af vores temaer og evt. indgå i samarbejde med os.

Årshjulet kan altid findes i footeren på eReolens hjemmeside her og på eReolen Go’s hjemmeside her.

Desuden vil man hver måned fortsat kunne finde en artikel om vores aktuelle tema på temasiden til biblioteker i footeren på eReolens hjemmeside her.

 

Tema i januar

For ikke at gå helt i dvale i årets første måneds mørke og kulde er januars tema ”Lys i mørket”. Fokus vil derfor være på optimisme, glæde og hvad man kan være taknemmelig over - nogle gange på trods. På tilgivelse og forelskelse og i det hele taget, hvad livet kan bringe af nybrud, opbrud, vanebrud og følelser, når nye stier betrædes. Læs mere her.

 

 

Comments (0)