Skip to main content
Nye i redaktionen 2020

Nye i eReolen og Go’s redaktioner

Vi glade for at have fået nye ansigter i eReolens og Go’s redaktioner.

På eReolen har vi fået glæde af Lotte Pedersen og Stine Pedersen fra Gladsaxe Bibliotekerne. De er begge bibliotekarer i voksenafdelingen, Lotte med fokus på skønlitteratur og undervisning i informationskompetencer og digital dannelse, mens Stine har fokus på bl.a. indkøb af skønlitteratur.

Den eksterne redaktion består desuden af Maria Louise Elgård Rasmussen fra Silkeborg, Rasmus Riiskjær fra Husum, Janus Bjarke Andersen fra Horsens, Cecilia Agersnap og Anette Siem Kristensen fra Viborg og Lone Pedersen fra Esbjerg. Lone Ulvbjerg forsyner os med spændende inspiration fra eReolen Global.

I eReolen Go’s redaktion byder vi Miriam Yamil velkommen. Miriam er digital litteraturkonsulent og er ansat på Tønder bibliotek. eReolen Go’s redaktion består i øvrigt af Rikke Andersen fra Gladsaxe og Dorthe Langebjerg fra Brøndby.

Redaktionen for begge tilbud er forankret på Dokk1 i Aarhus. Er man interesseret i at bidrage til arbejdet, eller har man konstruktive indspark og spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os. Skriv enten til Dagmar smda@aarhus.dk eller Maria margra@aarhus.dk for eReolens redaktion eller Emma emmal@aarhus.dk og Anne hanw@aarhus.dk for eReolen Go’s redaktion.

Comments (0)