Skip to main content
Far med to børn og iPad

Øget trafik på eReolen - brug app

Henvis gerne til appen i stedet for hjemmesiden

Mens alle er sendt hjem, og bibliotekerne er lukket, er der ekstra brug af eReolen. Dette betyder blandt andet, at eReolens hjemmeside er under pres. I den sammenhæng er det en fordel, hvis bibliotekerne henviser brugerne til eReolens app, som er gearet til den store trafik.

Samtidig giver appen også den bedste brugeroplevelse.

 

Telefonsupporten er lukket

Grundet hjemsendte medarbejdere er det ikke muligt at holde eReolens telefonsupport åben. Supporten kan dog stadig kontaktes vi kontaktformularen https://ereolen.dk/content/kontakt-ereolens-support

 

Blå titler

Flere brugere end vanligt vil også opleve at nå deres låneloft i disse dage. Heldigvis er der jo som bekendt ca. 23.000 ekstratitler, som altid kan lånes. De kan ses her: https://ereolen.dk/content/ekstra-titler

I appen kan man bruge ’filtrér-funktionen’ til kun at få vist ekstratitlerne i søgningen.

 

Statistik: eReolen under corona-krisen

Der har i marts været stor vækst i anvendelsen af eReolen.

Der har i marts samlet set været en vækst i antal lån på 49% målt i forhold til udlånet i februar måned 2020, der er kommet mange nye lånere og udlånet er nået op på ca. 650.000.

Der har været en markant vækst i interessen for at låne børnelitteratur, hvor udlånet  er steget med ca. 100%.

Danmarks biblioteksforening har lavet en undersøgelse blandt bibliotekerne hvor 52 biblioteker har svaret og den viser, at 63% af biliotekerne  har hævet kvoterne for, hvor mange bøger den enkelte bruger kan låne pr. måned for at imødekomme den stigende efterspørgsel på digitale materialer fra borgerne. Dette er en del af baggrunden for den store vækst.

Comments (0)