Skip to main content
Personlige anbefalinger i app

Personlige anbefalinger i app

En ny opdatering af eReolen-app’en er på vej til brugerne i App Store og Google Play. Opdateringen indeholder mulighed for at få personlige anbefalinger. Den forventes lanceret i marts.

I en tidligere opdatering fik brugerne mulighed for at tilvælge opsamling af data, som i første omgang gav adgang til en lånehistorik.

Med den kommende opdatering vil de brugere, som har accepteret opsamling af data, kunne modtage personlige anbefalinger i en boghylde øverst på forsiden.

Det er formålet med de personlige anbefalinger, at brugeren kan få inspiration til næste læse- eller lytteoplevelse, baseret på de titler som brugeren tidligere har lånt.
Visning af boghylden med de personlige anbefalinger kræver, udover accepten, også, at brugerne har lånt nogle titler og været aktiv i appen.

Personaliseringselementerne er en del af PAPPS-projektets leverancer. PAPPS er et projekt støttet af DDB og er et samarbejde mellem eReolen, Odense og Aarhus Kommunes Biblioteker.

Projektet har stor fokus på at lave dataopsamlingen så gennemsigtig som mulig, ved at gøre kommunikationen til brugeren tydelig og gøre det let for brugeren at godkende eller trække deres accept til dataopsamling tilbage.

Comments (0)