Skip to main content
David Guldager på webinar for biblioteksansatte

Webinar om IT-sikkerhed og trends

Vores hverdag bliver mere og mere digital og hackere står på lur overalt for at stjæle vores personlige oplysninger. Det faktum udfordrer IT-sikkerheden. Det kræver derfor en skarp forståelse af den digitale udvikling, hvis biblioteksansatte fortsat skal bidrage til at klæde borgerne på til at kunne navigere trygt og sikkert i det digitale landskab.

Go’ Morgen Danmark-værten David Guldager er en af Danmarks førende gadgeteksperter og på dette webinar, der afholdes torsdag d. 19. november, opdaterer han os på de nye teknologiske trends, der kan true vores IT-sikkerhed.

I et samarbejde mellem redaktionen på bibliotekernes fælles e-læringsportal eKurser.nu  tilbyder David Guldager en solid indsprøjtning ny viden om den teknologiske udvikling, digitale trends og sikkerhed på nettet. Den viden er vigtig når bibliotekerne skal beskytte borgerne mod IT-kriminalitet, men endnu mere vigtig når bibliotekerne skal lære borgere, hvordan man beskytter sig selv. Samtidig er der inspiration til hvordan eKurser.nu kan bruges i formidling på biblioteket. 

Webinaret dermed for personale, der hjælper voksne borgere med det digitale, laver temaeksponeringer i biblioteket og til dem, der står for bibliotekets webindhold. Og så til alle der gerne vil opdateres på digitale trends og it-sikkerhed.

Tilmelding til webinaret foregår på centralbibliotek.dk

Comments (0)