Skip to main content
Anbefalinger i app

Lånehistorik og anbefalinger i app

En ny opdatering af eReolen-app’en er på vej til brugerne i App Store og Google Play. Opdateringen indeholder mulighed for at se lånehistorik og blive inspireret med ”Noget der ligner” -anbefalinger. Den forventes lanceret i uge 3.

Brugerne får nu mulighed for at gemme deres lånehistorik og få ”Noget der ligner”-anbefalinger. Lånehistorikken er en feature, mange brugere har efterspurgt og vil - fra den dag, brugerne accepterer dataopsamlingen - begynde at opbygge et overblik over brugerens lån inde på 'Min side'. Man kan desuden selv vælge og fravælge titler i lånehistorikken, hvis man ønsker at redigere eller udvide listen med titler, man tidligere har lånt.

Noget der ligner-anbefalingerne bliver automatisk genereret baseret på materialernes metadata og vil kunne findes i en karrusel under materialevisning. Algoritmen, som ligger bag boghylden, vil fortløbende forbedres, i takt med at brugerne interagerer med de anbefalede titler.

Personaliseringselementerne er en del af PAPPS-projektets leverancer. PAPPS er et projekt støttet af DDB og er et samarbejde mellem eReolen, Odense og Aarhus Kommunes Biblioteker.

Projektet har stor fokus på at lave dataopsamlingen så gennemsigtig som mulig ved at gøre kommunikationen til brugeren tydelig og gøre det let for brugeren at godkende eller trække deres accept til dataopsamling tilbage.

Næste og sidste release fra projektet vil indeholde personlige anbefalinger og vil blive lanceret senest til februar.

Funktioner:

  • Brugeraccept (dataopsamling)
  • Lånehistorik
  • "Noget der ligner"-anbefalinger
  • Personlige anbefalinger

Comments (0)