Gå til hovedindhold
Forsidebillede fra Læsekompasset

Læsekompas er kommet med i pakken

Fra årsskiftet er Læsekompas.dk kommet med i bibliotekets abonnement på Forfatterweb og Faktalink. Det betyder, at alle ansatte på biblioteket og jeres brugere nu har fri adgang til at finde læseinspiration, reservere materialer og oprette lister på læsekompas.dk.

Alle tidligere pro-features er
blevet tilgængelige for alle brugere. Det drejer sig for eksempel om sammenligningsværktøjet, hvor brugere kan se, hvordan to bøger minder om hinanden. Læs mere om, hvad Læsekompasset kan her: Litteraturvejledning.

Hvis jeres bibliotek gerne vil anvende Læsekompasset ved kioskløsning på en stor skærm i udlånet, kan DBC's kundeservice hjælpe jer videre.

I redaktionen er vi i fuld gang med at udnytte synergien mellem Forfatterweb og Læsekompas, i første omgang redaktionelt. I fremtiden forventer vi en mere udbygget integration mellem de to litteraturprodukter.


Få mere ud af Læsekompas ved at følge os på Facebook

Ansatte på biblioteker kan melde sig ind i Læsekompassets Facebook-gruppe, hvor vi deler tips, tricks og SoMe-indhold. Det kan være et godt fagligt input til alle ansatte, der formidler litteratur, uanset om det er til borgere, i biblioteksrummet eller digitalt.

Både ansatte og jeres brugere kan få inspiration ved at følge Læsekompassets Facebook-side, Læsekompas, hvor vi lægger spændende slutbrugerrettet indhold ud - lige til at dele.