Gå til hovedindhold
"Tak for alt" tekst over åben bog

Netbib.dk lukker og slukker

Kære abonnent på netbib.dk

Netbib.dk har eksisteret ganske længe efterhånden. Netbib.dk har rettet sig mod de biblioteksfaglige medarbejdere med information om bibliotekernes digitale services. Nyhedsbrevet har været båret på information fra: eReolen, eKurser.nu, Faktalink, Filmstriben, Forfatterweb, Litteratursiden, Læsekompasset, Verdensbiblioteket, Biblioteksvagten og Det Kongelige Bibliotek.

Netbib.dk har fra start til slut været drevet og finansieret af Aarhus Kommune (ITK), og løbende vedligeholdt med hjælp fra vores skønne (nu tidligere) kolleger i eReolen.

Der er sket meget, siden vi startede med netbib.dk, og tiden er blevet til, at vi ikke længere kan se meningen i at drive nyhedsbrevet. Vi har spurgt, om Det Digitale Folkebibliotek er interesseret i at drive nyhedsbrevet videre, men beskeden derfra er, at det ser de ikke som en mulighed i øjeblikket.

Det er derfor det sidste nyhedsbrev, der kommer fra netbib.dk. Sitet lukker ned med virkning fra 30. juni 2024. Jeg håber, nyhederne fra de resterende digitale services når jer på en anden måde. 

Tusind tak til de, der har bidraget med indhold i årenes løb, og tak til kollegerne, der har hjulpet til gennem tiden.

 

Med venlig hilsen

Bo Fristed

ITK

Aarhus Kommune