Skip to main content
eReolen Go nye logoer

Nyt design på eReolen Go

Mandag d. 20. august lanceres et spritnyt design på eReolen Go. I det nye design er der skruet op for farverne, ligesom der er nyt design af ikonerne til de populære kategorier på forsiden. Det nye design byder også, efter ønsker fra både biblioteker og skoler, på endnu flere kategorier, som børnene kan lade sig inspirere af:

De fem nye kategorier på eReolen Go er:

  • Serier – kategorien samler alle de serier, der findes på Go
  • Science fiction
  • Fakta – kategorien samler alle fagbøger til børn og unge
  • De blå – i denne kategori finder man alle de e-bøger og lydbøger, som altid er tilgængelige for udlån
  • Sprog – kategorien samler alle bøger på andre sprog

Det nye design giver mulighed for endnu mere formidling, og som noget helt nyt er det nu muligt at høre lydprøver på den nye forside på eReolen Go. Derudover giver den nye forside plads til endnu flere nyheder og karruseller med e-bøger og lydbøger, der kan inspirere børnene til deres næste læseoplevelse.

I forbindelse med lanceringen bliver det muligt at downloade nye webbannere, storskærmsformater og facebookbannere med de nye ikoner, som kan bruges i formidlingen på de lokale biblioteker. Materialerne kan hentes på eReolen Gos hjemmeside i footeren under ”Markedsføringsmaterialer” fra uge 34.

Husk at det er muligt at skrive sig op til eReolen Gos månedlige nyhedsbrev og få inspiration til formidling af e-bøger og lydbøger til børn og unge. Tilmelding til nyhedsbrevet kan foretages fra eReolen Gos footer under ”Nyhedsbrev”.

Vi glæder os til at dele det nye design med jer, så husk at klikke jer forbi mandag d. 20. og se det hele!

Comments (0)