Skip to main content
global

Podcasts og engelske titler

Med den nye app er det blevet muligt at finde både podcasts og engelske titler fra eReolen Global på eReolen. På hjemmesiden kan man nu finde to nye inspirationssider med formidling af henholdsvis podcasts og engelske titler. Her ligger der videoer, artikler, karruseller mm. som kan hjælpe brugerne med at finde deres næste lån.

Podcasts på eReolen er ”blå”, hvilket vil sige, at de kan lånes ud over de sædvanlige kvoter - ligesom eReolens ekstra titler. Det er derfor muligt at høre en hel serie uden at ramme loftet - og du kan også stadig låne samme antal ebøger og lydbøger som før. Afspilningen foregår, ligesom når man afspiller en lydbog, og podcasts kan downloades i eReolens app - præcis ligesom ebøgerne og lydbøgerne.

I øjeblikket kan du finde omkring 160 podcasts fordelt på ca. 11 forskellige serier, og der vil løbende komme flere til. Indgangen til eReolens podcast-side findes på hjemmesidens forside lige under videoen. Det er også muligt at søge på ”podcast” i søgefeltet.  

eReolen Global er eReolens søsterside med e-bøger og lydbøger på engelsk fra bibliotekerne. Det er nu muligt at søge de mere end 8600 titler på engelsk frem på eReolens hjemmeside og i den nye app. Ønsker man at prøve, låne eller reservere en engelsk titel, bliver man let ført over til eReolen Global, hvor man kan logge ind med samme oplysninger som på eReolen. Man kan låne 2 titler pr. 21 dage på eReolen Global ud over din kvote på eReolen.dk.

eReolen Global har sin egen hjemmeside og sin egen app. Appen hedder Libby og kan hentes i App Store eller Google Play.   

Det er muligt at hente markedsføringsmaterialer for eReolen Global på eReolens hjemmeside i footeren under ”Presse” > ”eReolen Global”. Der findes også vejledninger til eReolen Global og Libby her:

Få hjælp til eReolen Global

Comments (0)