Skip to main content
skolestart

Skolestartskampagne på eReolen Go

Sommerferien er ovre, og det betyder masser af glade børn tilbage på skolebænken! Det betyder også masser af aktivitet på eReolen Go, når der skal vælges nye bøger til frilæsning, læsebånd og 20 minutters læsning inden sengetid. 

I hele august måned sætter eReolen Go derfor fokus på skolestart med masser af bøger om at gå i skole og de bedste fagbøger til dem, der gerne vil blive endnu klogere, men vi har også fundet nogle af vores mest populære bøger frem, så der er noget for enhver smag og interesse. Følg med på https://ereolengo.dk/

Fra næste uge kører vi også en kampagne målrettet lærere og PLC-medarbejdere, og vi har i den forbindelse opdateret vores information til skoler på vores hjemmeside her, så det er nemt at finde information om UNI-login, markedsføringsmateriale, LIX-tal og meget mere. 

Hvis dit bibliotek også samarbejder med skolerne, kan du finde vores koncepter til biblioteker og skoler her. Du kan også finde vores nye folder med bøger til frilæsning lige her - den er lige til at printe og lægge på skolebiblioteket, hænge op i klassen eller bruge på jeres lokale bibliotek. 

Vi håber, I vil være med til at sprede budskabet til alle eleverne i jeres kommune!

Comments (0)