Skip to main content
Temaside til bibliotekerne

Temaside til bibliotekerne

Det er slut med at opfinde den dybe tallerken, hver gang man skal formidle eReolen på biblioteket. På eReolens temaside til bibliotekerne kan man finde massevis af information, indhold og inspiration til formidlingstiltag, der er klar til at blive brugt i biblioteksrummet eller på bibliotekets digitale platforme.

Spar tid på den digitale formidling

På temasiden kan du f.eks. finde et billedkatalog til formidling af tilbuddet, vores årshjul, kampagnematerialer og generelt markedsføringsmateriale, nyt om teknisk udvikling, information om alle eReolens tilbud til bibliotekerne (konsulentbistand, koncepter til ældre borgere, "Stemmer på tour", konference etc.), men først og fremmest kan du let få overblik og fingre i al vores formidling vedr. månedens tema.

På temasiden kan du finde en beskrivelse af temaet, links til artikler (der også ligger til afbenyttelse i BPI) og samt gode, relevante billeder. 

Har vi glemt noget?

Du kan finde temasiden for biblioteker i footeren på eReolens hjemmeside under menupunktet "Til biblioteker" eller via dette link. Vi håber, mange fortsat har lyst til at bruge temasiden, og hvis du opdager, at der er noget, vi har glemt, så skriv endelig til os: smda@aarhus.dk