Skip to main content
Webinar - ældre og eReolen

Webinar – ældre og eReolen

Projektet ’Ældre, livskvalitet og digitale bøger 2.0’ har haft til formål at introducere eReolen over for ældre borgere og skabe læselyst og sociale arrangementer i tilknytning til anvendelsen af e-bøger og lydbøger.

Projektet er gennemført og afviklet med støtte fra Kulturstyrelsen og i et samarbejde mellem eReolen og bibliotekerne i Stevns, Varde og Aarhus.

Gennem afprøvning af tre udvalgte koncepter har målet med projektet været at nå ud til både ældre i eget hjem, samt på plejehjem med henblik på at mindske eventuel ensomhed, ved at tilbyde adgang til litteratur trods eventuelle aldersbetingede handikap.

Koncepterne har forskellig karakter og spænder bredt. Alle koncepter kan tilpasses lokalt og efterfølgende anvendes i landets øvrige kommuner.

På webinaret vil vi præsentere projektet og dets resultater, samt de erfaringer vi har gjort os i arbejdet med de tre konkrete koncepter. Derudover har det været et fokusområde at gøre projektet og koncepterne praksisnære, så landets øvrige biblioteker kan anvende og arbejde videre med koncepterne, hvis det ønskes.  

Læs mere om webinaret og se hvordan du deltager på centralbibliotek.dk