Skip to main content
bogforum

eReolen på Bogforum 2023

Igen i år er eReolen vært for Lyttesalonen - Bogforums officielle lydbogsscene - når Bogforum løber af stablen d. 3.-5. november. I samarbejde med forlag og forfattere har vi sammensat et spændende program med særligt fokus på lyd. Glæd dig bl.a. til en række interessante samtaler med store navne som Helle Helle, Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Vigdis Hjorth og Alberte Vinding, men snyd heller ikke dig selv for chancen for at opleve en perlerække af spændende nye navne som Haidar Ansari, Sara Rahmeh, Babak Vakili og Klara Witt.

 

Er du til litteraturhistoriens helt tunge drenge, så kig forbi søndag formiddag, hvor vi først præsenterer Per Stig Møller, Lærke Pade og Dan Schlosser i samtale om George Orwell, hvorefter Shakespeare og jubilæet for hans First Folio tages under kærlig behandling af skuespiller Flemming Enevold og oversætter og ekspert Niels Brunse. Er du til det lidt lettere, kan du få varmen i krop og hjerte lørdag eftermiddag, hvor Elisa Lykke og Anna Sofie Allarp taler om erotisk litteratur kl. 13, mens Klara Witt og L. Sherman diskuterer dansk romancelitteratur kl. 16.

 

Har du ungerne med, så gå ikke glip af børnene fra eReolen Gos webserie Suget Ind, der fortæller om årets bedste bøger - det er fredag kl. 12.15. Lørdag formiddag fyrer vi traditionen tro op for en festlig og farverig dyrequiz med Sebastian Klein, hvor både store og små bliver udfordret på deres viden.

 

Du kan finde eReolens Lyttesalon på stand C2-036.

Lån forfatternes bøger lige her på eReolens temaside om Bogforum 2023.

Du finder det fulde program for Lyttesalonen og resten af Bogfoum her.