Skip to main content

Klar til Windows 11?

Der er igen kommet en ny udgave af Windows, og mange skal tage stilling til, om de skal opgradere fra Windows 10 til Windows 11. Er computeren ny nok? Hvordan tjekker jeg om min computer kan opgraderes?

[...]

Får du også spørgsmål om MitID?

Får I mange spørgsmål omkring MitID? Så tjek alle kurserne omkring MitID på eKurser.nu. Her bliver der guidet igennem oprettelse, skift af brugerID, installation af app og andre nyttige ting, som brugerne har spørgsmål omkring.
[...]

Vejledning til PressReader

eKurser.nu har opdateret videoguiden til PressReader. Hvis dit bibliotek kører en kampagne for PressReader, kan brugerne få hjælp til at få installeret og komme godt i gang med tjenesten med eKurset.

[...]

Let præsentation af eKurser.nu

eKurser.nu har lavet en kanal, så det er let for dig at lave formidling af kurserne på en skærm. På https://www.ekurser.nu/tv vises 7 tilfældige kurser i loop. Kurserne vises med undertekster og uden lyd, så de kan bruges på storskærme
[...]

Den gode tone på sociale medier

eKurser.nu har netop udgivet et nyt onlinekursus , der hedder ’God stil på nettet’. Her er der fokus på, hvordan man holder den gode tone på de sociale medier, hvor en stor del af kontakten til borgerne foregår.

[...]

Gør overgang til MitID nemmere

Nogen skal opdatere deres NemID inden de kan migrere til det kommende MitID. Det kan man gøre, hvis man har Nem-Id nøgleapp,  og dermed gøre overgangen til at skulle skfite til MitID meget nemmere.

[...]