Gå til hovedindhold

Sikker julehandel på nettet

Har du styr på, hvordan du bedst handler på nettet? Og hvordan du spotter falske internetbutikker? eKurser har samlet en række kurser, så du kan få en sikker julehandel på internettet.

[...]

Styr på eksamen

Lige nu er det højsæson for eksamensopgaver både mundtlig og skriftlig. Vi har samlet en række ekurser til dig, så du kan få tips til skarpe søgninger, gode kilder og opbygning af din litteraturliste. Det er guld til din opgave uanset form.

[...]

Klar til bilferien

Tidligere var køreferier ensbetydende med masser af kort, klistermærker i forruden og kontanter til at betale bøder og vejgebyrer. Det var dengang, nu er alt i stedet muligt digitalt.

[...]

Uge17 på eKurser

Lige om lidt er det Uge17, og eKurser har i den forbindelse samlet en række kurser, der kan hjælpe dig med at leve op til nogle af verdensmålene. Vi har bl.a.

[...]

Undgå misbrug med to-faktor.

Der er stor fokus på sikkerhed og misbrug ved forskellige digitale tjenester. En ting, der kan hjælpe en godt på vej til at undgå misbrug af ens konto, er to-faktor godkendelse eller to-faktor bekræftelse.

[...]

Din digitale pung

Du suser ud af døren og opdager for sent, at du har glemt din pung. Heldigvis kan du have det meste fra den med på telefonen, som altid er med i lommen.

[...]