Skip to main content
Temaside til bibliotekerne

Ny temaside til bibliotekerne

eReolen har netop lanceret en helt ny temaside til bibliotekerne, hvor du kan finde al den information om eReolen, du har brug for som biblioteksmedarbejder. 

 

Spar tid på den digitale formidling

På temasiden kan du finde eReolens årshjul, kampagnemateriale og generelt markedsføringsmateriale, nyt om teknisk udvikling, information om alle eReolens tilbud til bibliotekerne (konsulentbistand, sommerstafet, "Stemmer på tour", konference etc.), men først og femmest vil du på temasiden kunne få fingrene i al vores formidling god tid i forvejen.

Ca. 2 uger før hvert nyt månedstema starter, vil du på temasiden kunne finde en beskrivelse af temaet, links til artikler (ligger også i BPI) og karruseller samt gode, relevante billeder, som ligger til fri afbenyttelse.

På temasiden kan du fx lige nu finde info om vores sommerkampagne og alle de aktiviteter, vi har planlagt i løbet af sommeren.

 

Har vi glemt noget?

Du kan finde temasiden for biblioteker i footeren på eReolens hjemmeside under menupunktet "Til biblioteker" eller via dette link. Vi håber, mange har lyst til at bruge temasiden, og hvis du opdager, at der er noget, vi har glemt, så skriv endelig til os: emmal@aarhus.dk

 

 

Comments (0)