Gå til hovedindhold
To hovedpersoner fra Everything Everywhere All at once

Prisreduktion på Oscar-vinder

Ved årets Oscar-uddeling var ’Everything Everywhere All at Once‘ nomineret til hele 11 Oscars og løb med 9 statuetter. Blandt andet vandt den for Bedste film, Bedste instruktør, Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste kvindelige birolle. Filmen er blevet kaldt et mesterværk og en nyklassiker. 
På Filmstriben har der været en kæmpe interesse for at se filmen. I februar blev den vist 3.611 gange, mens den i marts, hvor Oscar-uddelingen fandt sted, blev vist 12.879 gange. Det gør den til den absolut mest sete film på Filmstriben nogensinde på en enkelt måned. 

’Everything Everywhere All at Once’ fik premiere i landets biografer i maj 2022. I efteråret blev filmen tilgængelig på de kommercielle streamingtjenester, mens den kom på Filmstriben i februar 2023. 

Det er helt normal kutyme, at der er en holdback-periode på 3-6 måneder fra filmen kommer på de kommercielle tjenester, til den kommer på Filmstriben.
Selv om vi er glade for at kunne tilbyde brugerne den populære film, er de ekstraordinært mange visninger en uforudset ekstra belastning af bibliotekernes budgetter til filmudlån. Vi dækker derfor 50% af bibliotekernes udgifter til udlån af filmen i marts. Prisreduktionen gives som en kreditnota på 50% på visninger af ’Everything Everywhere All at Once’ til alle biblioteker.