Skip to main content
Ny player

Sleeptimer klar i eReolens app

Nu er eReolens apps til iOS og Android klar med en opdatering, som bl.a. indeholder sleeptimer, hvor afspilningen stopper efter et selvvalgt interval. Foruden sleeptimer har lydbogsafspilleren fået helt nyt design og en række nye funktioner, så det nu er muligt at indstille den ønskede læsehastighed og regulere lydniveauet inde i lydbogsafspilleren.

 

For Android-brugere
Det anbefales Android-brugere at opdatere deres app til den seneste version, da den nye lydbogsafspiller burde afhjælpe de problemer, der har været på nyere Samsung-enheder med OS 9, hvor lydbøgerne stopper afspilningen, idet enheden går i dvale.

 

Sørg for at holde appen opdateret til seneste version
Der vil løbende komme nye opdateringer til de to apps, der retter fejl og mangler. Sørg derfor altid for at anbefale brugerne at holde deres app opdateret til seneste version for at få det fulde udbytte af eReolens app.

 

Spørgsmål eller kommentarer
Hvis der er spørgsmål og kommentarer til den nye afspiller, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til eReolens support. Supporten står klar til at indsamle feedback på den nye afspiller, der løbende vil blive opdateret med forbedringer og rettelser.

Comments (0)