Gå til hovedindhold
En person kigger på en, der står på alle fire

Visning af spillefilm på biblioteket

Den anmelderroste danske film ’Idioten’ kan allerede nu ses på Filmstriben. Filmen er et autentisk samtidsportræt af mennesker og et miljø, der ikke ofte bliver skildret på film. Den handler om Cille og Tobias, der begge er på overførselsindkomst. Cille er gravid og Tobias har fundet ud af, at han vil være skuespiller. De kæmper for at forandre deres liv, mens de udfordres af en omverden, der synes at holde dem fra at udleve deres fælles drømme.

’Idioten’ er et slice-of-life drama fra det glemte Danmark. Med stærke skuespilpræstationer, der rammer publikum med en autenticitet – hårdt og præcist.

Har I lyst til at vise filmen på biblioteket?

For biblioteker, der har lyst til at vise filmen ved et arrangement på biblioteket, er det muligt at booke instruktøren til en snak om, hvorfor han har lavet filmen – og om de temaer, som filmen berører: som klassekamp, udkantsdanmark, tvangsfjernelse af børn, manden imod systemet.

Der er mulighed for at købe en visning af filmen ved at kontakte Mikkel Lund hos Angel Films på tlf.: 25 59 99 16 / Mail: mikkel@angelfilms.dk 

Besøg af instruktøren kan bookes mod betaling ved at kontakte Kasper Rune Larsen på tlf.: 26 17 32 90 / Mail: kasper@fatdad.dk

Instruktør Kasper Rune Larsen debuterede i 2017 med ungdomsfilmen ’Danmark’, som ligeledes kan ses på Filmstriben.