Skip to main content
Grafik dreng med nissehue

Webinar: julekalender-aktiviteter

Vi ved godt, at der er lang tid til jul! Men på eReolen Go er vi for længst gået i gang med forberedelserne. Vi er nemlig i fuld gang med at skabe vores helt egen julekalender som lyd- og ebog i samarbejde med en forfatter, en illustrator og to skoleklasser.

Til julekalenderen udvikler vi desuden grafisk materiale samt en række aktivitets-koncepter, som landets biblioteker kan benytte sig af i december, når julekalenderen lanceres. Det kan du høre mere om på vores webinar d. 28. september. 

Tilmeld dig via centralbibliotek.dk

 

Bliv godt klædt på

På webinaret i september præsenterer vi julekalenderen og de tilhørende aktivitets-koncepter, så I kan I kan blive godt klædt på til at formidle julekalenderen og afholde aktiviteterne på jeres bibliotek.  

Samskabelse med børn

Foruden det praktiske om julekalenderen, kan du høre om eReolen Gos erfaringer med kreativ samskabelse med og inddragelse af børn i målgruppen 8-12 år. Hvilke gevinster får man ved at inddrage børnenes stemmer? Og hvor giver det udfordringer, når man inddrager børnene?

Om projektet

Projektet gennemføres i partnerskab med Brøndby- og Silkeborg Bibliotekerne. Til at skabe selve julekalender-bogen har vi allieret os med forfatter Mette Hegnhøj og illustrator Katrine Louise Jakobsen samt en 4. klasse fra Silkeborg og en 5. klasse fra Brøndby.

Julekalenderen udgives i slutningen af november 2021. Projektet er støttet af Kulturstyrelsen.  

 

Kontakt projektleder Anne Helmig hanw@aarhus.dk ved spørgsmål om webinaret og projektet.